Media

Op 25 Mei 2023 verscheen dit stukje in de Revive:

Marije van den Berg interviewde mij aan de keukentafel voor haar podcast Klareliefdestaal. Wat was het een ontspannen en leuk gesprek. Nieuwgierig? Via spotify te beluisteren:
https://open.spotify.com/episode/2XjUZ0hkt30C1fkuFRVvXn?si=jNtw7GVwTemRzuWwDPiC0Q 
Op 19 December sprak in de VEZ over het bekende stuk uit Johannes 15, de wijnstok en de ranken. Ik heb het over vernieuwde toewijding. Want hoe blijven we een vruchtbaar leven leiden? Hoe blijven we een toegewijd christen in alle seizoenen van ons leven? Hoe laten we het snoeien toe om te blijven groeien in de juiste richting? Luister snel mee!

BEVRIJD VAN JEZELF// Geen populair onderwerp vandaag de dag. We leven in een tijd waarin het ‘pleasen’ van mensen, je ego opblazen en je CV oppoetsen dè manieren zijn om het te maken in deze wereld. En toch is het een belangrijk onderwerp, willen we echte blijdschap ervaren! Nieuwsgierig? Klik op de foto (vanaf min. 50, hoor je de boodschap).

New Faith Network | Kleine kinderen zwaar?
Je gezin. Kleine kinderen. 24/7 kun je er druk mee zijn. Non-stop. In het programma ‘Vraag het de spreker’ werden mij 10 vragen gesteld over opvoeden. Eén van de vragen (met een antwoord) vind je hieronder:


Groot Nieuws Radio

Afgelopen maandag 4 februari 2019 werd ik uitgenodigd voor een interview bij Groot Nieuws Radio. Benieuwd naar dit interview? Klik dan op onderstaande foto.

EO Live
Mijn eerste radio interview bij EO live. Wil je meer weten over mijn boek Supermam? Klik dan op onderstaande foto!

Interview met Henk van Zon
Henk van Zon wist mij 15 vragen te stellen! Dus mocht je iets over mij willen weten dan moet je er even een klein half uurtje voor uit trekken 🙂

EO Kerstspot 2018
In deze kerstreclame mocht ik samen met mijn drie dochters meespelen. Wat waren de opnames een feestje en wat is het resultaat mooi geworden!