Trainingen & coachsessies

Priscilla geeft twee keer per jaar een identiteitstraining. Daarnaast geeft ze ook 1 op 1 coachsessies. Geïnteresseerd?
Lees hieronder meer!


IDENTITEITSTRAINING//

Lieve vrouw,

Verlang jij ook zo naar een sterke identiteit in deze onzekere tijd? God heeft jou gemaakt voor een tijd als deze. Om volledig tot bloei te komen en te delen van de vele vruchten die Hij in jou heeft gelegd. De training zal levensveranderend zijn voor jou en je omgeving!

 • Patronen worden doorbroken
 • Herstel en genezing breekt aan
 • Jouw identiteit wordt niet meer bepaalt door mensen of dingen
 • Je leert in vrijheid wandelen
 • Rekent af met leugens en maskers

De kosten zijn: €199,- incl. lesmateriaal, koffie, thee & lekkers.

Op dinsdag 3, 10, 17, 24 en 31 oktober en 7, 14, en 21 november. Van 19.30 uur (inloop 19.15 uur) – 21.30 uur. We zien er naar uit jou te ontmoeten❤

Geef je snel op want vol=vol.

Liefs,
Judith & Priscilla

Wil je je aanmelden voor deze training? Stuur dan een mailtje naar info@priscilladocter.nl

Check ook de hoogtepunten op het Instagram-account van Priscilla voor meer info over de training.

Reactie op de identiteitstraining:

Regelmatig denk ik nog terug aan de identiteitstraining… en dan zucht ik diep… het was zoooo RIJK! Zo helend, zo blij, zo diep, zo heftig, confronterend ook, maar GOED! Echt, ik was wat sceptisch, want Priscilla deelde dat het levensveranderend zou zijn. Ik dacht zelf: hooguit bevestigend zeker…. Nou, ik had het mis: het was levensveranderend. Zou je m’n man en kinderen na kunnen vragen. Echt. Ik had het voor geen GOUD willen missen

Majorie Rook


COACHSESSIE//

Blijf jij tegen dingen aanlopen en ben jij op zoek naar jouw identiteit in Christus? Ik coach je graag persoonlijk! Dit kan gewoon bij mij thuis, tijdens een wandeling of online. Ik neem je graag mee aan de hand van een werkboek. Dit wordt de rode draad van onze gesprekken van een uur offline of online, wat jij wenst. Waar je ook woont we zoeken allereerst naar een moment waarop wij elkaar kunnen ontmoeten en ik jou het werkboek kan geven.

We gaan voor zo’n 8 sessies van €50,- per uur. Je kunt alles vragen en bespreken en we zullen tijd nemen voor persoonlijk gebed.

Hierna zal je merken dat:

 • je sterker staat in wie je bent in Christus
 • neem je sneller een vernieuwd denken aan
 • Leer je Gods stem beter verstaan
 • heb je een gefundeerd geloofsleven
 • begrijp je het belang van Gods stem verstaan en ga je daar de kracht van merken in je leven
 • voel jij je toegerust

Wil je je aanmelden voor een coachsessie? Stuur dan een mailtje naar info@priscilladocter.nl

Reactie op de coachsessies:

Van september tot februari heb ik de coachsessies met Priscilla doorlopen. Een enorm waardevol, bijzonder en Geestvervullend proces. Tijdens onze gesprekken merkte ik zoveel veiligheid om te mogen zijn wie ik ben, Geestelijke wijsheid en scherpe inzichten. In Priscilla vond ik een Geestelijke raadgever, een liefdevolle en wijze vrouw. Ze zag mij. Het hele plaatje. Ik mocht huilen, ik mocht lachen, ik mocht kwetsbaar zijn en sterk. Mede dankzij de sessies met Priscilla vond ik steeds meer rust bij Gods Vaderhart. Ze hielp mij om nog dieper te beseffen hoe God naar mij kijkt en hoeveel Hij van mij houdt.

En dat ik goed ben; ongeacht wat ik heb, doe of wat anderen over mij zeggen. Ik ben Geliefd; want ik ben Zijn dochter. Dat, is wie ik ben. Dankjewel lieve Pris.

Voor alles!

Elsa Schaddelee