Over mij

Ik ben Priscilla. Alweer zestien jaar getrouwd met de liefde van mijn leven: Eduard. Op mijn 26e leerde ik hem kennen in de parel van Afrika, Uganda.

In Uganda mocht ik vier jaar helpen met het oprichten van een kinderdorp voor weeskinderen, het opzetten van een kerk en evangeliseren in gevangenissen. Wat heb ik daar veel geleerd om weer uit te kunnen delen!

Terug in Nederland trouwden we en kregen zes kinderen. Iedere dag mag ik daardoor voor nieuwe uitdagingen staan die mijn leven een heerlijke dynamiek geven. Ik ben volledig thuis en vandaar uit schrijf ik boeken, blogs, werk ik aan een magazine en geef ik Bijbels onderwijs. Je kunt mij ook zien en horen in de videodagboeken op New Faith Network. Ook geniet ik enorm van het volgen van een ETS (Evangelische Toerusting School). Oh wat valt er veel te leren van de Bijbel. Ik ben een pionier. Ik geniet van dingen opzetten of nieuw leven in blazen. Op avontuur gaan en alles wat zoet is maakt mij heel blij. Je zult nog veel meer over mij te weten komen als je mijn blogs leest. Veel lees, -luister en kijk plezier!