6 weken in een notendop

De zes weken zomervakantie zijn alweer voorbij! Met weemoed kijk ik terug naar de foto’s van onze heerlijke vakantie in de Franse Alpen. Omgeven door prachtige bergen en rivieren met helder, blauw water. We ondernamen zoveel en renden regelmatig achter onze kleine Sifra aan dat Eduard en ik, beiden, kilo’s lichter thuis kwamen 🙂 De meeste nachten waren bibber-koud en er viel nog wel eens een buitje, maar de eenvoud van het kamperen en de prachtige omgeving hielpen mij om te onthaasten. Geen druk van buitenaf en geen oog voor mijn mobiele telefoon droegen er aan bij om echt aanwezig te zijn en alles beter binnen te laten komen.

Terug in Nederland vierden we ons 15-jarig huwelijk. Sommigen vinden het vast overdreven, maar ieder jaar maak ik er graag een feestje van. Zo maakten we taart, borrelden we terwijl we onze trouwvideo terug keken en ’s avonds gingen we saampjes uit eten. Terug blikken en vooruitkijken. Gewoon omdat gelukkig getrouwd zijn zo’n enorme zegen, en zeker niet vanzelfsprekend, is. 

De gezellige logeerpartijtjes, zwemfeestjes, leuke uitjes en vele ijsjes, de lange dagen en korte nachten hebben plaats gemaakt voor ritme, rust en regelmaat. En ik vind het fijn! Heel fijn! Van nature ben ik behoorlijk chaotisch, maar mijn goede voornemens beginnen vaak aan het begin van een nieuw schooljaar. Dus kocht ik een gezinsplanner (in de hoop geen afspraak meer over het hoofd te zien) en maak ik nu (voor de tweede keer van mijn leven!) een weekmenu (in de hoop op gevarieerde en gezonde maaltijden). Dus voor nu loopt alles op rolletjes. Ik kan er iig weer even tegenaan, ik hoop jij ook! Liefs

Eén gedachte over “6 weken in een notendop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.