Bijbelleesrooster 2022

Lieve jij,

Toen ik mijn Bijbelleesrooster gisteren afsloot bedacht ik mij hoe tof het zou zijn als ik jou hierin ook zou kunnen stimuleren! Je Bijbel lezen kan heel saai zijn of worden. Maar wanneer je in een ritme komt ga je steeds meer parels ontdekken, is je honger naar het lezen van Gods Woord niet meer te stoppen en ga je een enorme geestelijke groei ervaren.

Gods Woord is levend en krachtig en scherper dan enig tweesnijdend zwaard, en het dringt door tot op de scheiding van ziel en geest, van gewrichten en merg, en het oordeelt de overleggingen en gedachten van het hart – Hebreeen 4:12.

Het begint allemaal in je gedachten. Dus bepaal jouw mindset vandaag. Wil je groeien in je geloof? Lees. Wil je zaaien op de akker van je geest? Lees. Wil je een vruchtbaar leven leiden? Lees. Vandaag kan jij een besluit maken die je leven gaat veranderen en dit is zo’n levens veranderende keuze!

Grijp het met beide handen aan en print de vrouwen of mannen versie. Zijn het teveel hoofdstukken voor 1 dag. Laat je niet afschrikken. Pak je tijd en lees wat lukt. Al doe je er drie jaar over. Duik die Bijbel in en laat je vullen met Gods liefde en kracht!

Veel leesplezier!

Liefs, Priscilla

Ps. Mijn grote dank gaat uit naar Gerrit Veldman – http://www.gerritveldman.nl – die veel tijd en energie heeft gestoken in het maken van dit Bijbelleesrooster. En Zo Joann die mijn spontane idee oppakte en hielp bij de opmaak!

Klik op de afbeelding om te downloaden
Klik op de afbeelding om te downloaden
Klik op de afbeelding om te downloaden
Klik op de afbeelding om te downloaden

4 reacties op “Bijbelleesrooster 2022

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.